Votani

NIEUW!!!

 

Het assortiment van L. Pul Fietsen is sinds kort uitgebreid met het nieuwe e-bike merk Votani, dat snel groeit op de Nederlandse markt. De modellen van deze nieuwkomer danken hun populariteit vooral aan de mooie styling en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal voor het woon werk verkeer.
 

De fietsen van Votani worden gemaakt in Taiwan. Alle hoogwaardige fietsen, onderdelen en accessoires uit de fietsindustrie worden in Taiwan gemaakt en de grote merken zijn allemaal daar gevestigd. Zo ook Darfon Electronics, die zich met de productie van Votani volledig richt op de productie van elektrische fietsen. Deskundige ontwerpers dragen zorg voor de ontwikkeling van de collectie, die in eigen testlaboratoria uitvoerig getest worden.

 

Votani gaat voor het familie gevoel

Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat alle relaties liever te maken hebben met een familie dan met een anonieme structuur. Je voelt meer betrokkenheid en iedereen wil graag dat stapje extra doen. In een familie kom je voor elkaar op, niet als verplichting, maar als een natuurlijke reactie.

Dat is de manier waarop Votani zich met haar dealers in de markt wil zetten. Open en samen elkaar met hetzelfde doel voor ogen hebben: consumenten, die veel plezier beleven aan hun elektrische fietsen en op hun manier feitelijk ook deel worden van de Votani-familie.


BETROUWBAAR GEVOEL.

 Het is belangrijk om te weten hoe uw elektrische fiets werkt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Via het 2,7” LCD scherm ziet u eenvoudig hoeveel batterij capaciteit u  nog heeft en welk power level u gebruikt. Maar ook wat uw snelheid is, hoe lang u aan het fietsen bent en en hoeveel kilometer u gereden heeft. Is er iets mis, dan  ontvangt u een bericht op uw display. En fiets u in het donker, dan heeft u door het automatisch verlichte display goed zicht op wat er gebeurt. Dit display is    eenvoudig te gebruiken door de bediening welke bij het handvat bevestigt zit.

 

GEEFT ENERGIE  
 

Hoe ver wilt u kunnen fietsen zonder uw batterij op te laden? Fietst u korte of lange afstanden? 

Bij het bepalen van de juiste actieradius moet u een aantal dingen in de gaten houden. 
Het aanschaffen van een hogere batterijcapaciteit geeft hogere kosten dan een lage batterijcapaciteit.
Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel u doorgaans fietst. Dit geeft tevens een langere levensduur.
De batterij is beschermd door Votani’s management systeem met cel balanceer functie.
Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende capaciteiten: 36V: 9Ah - 36V: 11Ah - 36V: 13Ah - 36V: 17Ah.

Het bepalen van de juiste actieradius hangt af van een aantal factoren:

 


Uw Votani wordt geleverd met een 2Ah lader. Als we ervan uitgaan dat een batterij geheel leeg is, dan kunt u onderstaand schema aanhouden:

Type Batterij Laadtijd
 9  Ah    4,5 uur
11 Ah    5,5 uur
13 Ah    6,5 uur
17 Ah    8,5 uur
 

VOEL DE KRACHT

  Welke kracht past bij u. Votani laat u kiezen uit een voorwielmotor en een middenmotor. 

 

  Bij een voorwielmotor zit de aandrijving van de motor in het voorwiel. Voorwielaandrijving heeft als voordeel dat naafversnelling op achterwiel mogelijk  is. Fietsfabrikanten hebben dan een vrije keuze voor framevormen.  De elektrische fiets kan met een gesloten kettingkast uitgerust worden en er is meer mogelijk  qua design van de framebuizen. Bovendien heeft de fiets dan een goede gewichtsverdeling. De X1 en X2 van Votani zijn uitgerust met de populaire Nexus-naven  van Shimano, die onderhoudsarm zijn en bekend staan om het soepele schakelgedrag.

 

De aandrijving bij de trapas, meestal middenmotor genoemd, is technisch gezien de meest logische plaats en je bent verzekerd van een vlotte aandrijving en een hoge hellingcapaciteit. Door middel van een extra tandwiel wordt de ketting aangedreven door de motor. Hierdoor hoeft de gebruiker minder kracht te leveren. Dit levert daardoor de meest natuurlijke ondersteuning op. 


VOTANI BIJ L.PUL FIETSEN

Momenteel hebben wij de X1 PLUS middenmotor en X1 PLUS voorwielmotor in onze showroom staan. De collectie van Votani zal binnenkort met nieuwe modellen uitgebreid worden. 

                         
Votani X1 PLUS (stille) middenmotor incl 11AH accu €1849,-                                                            Votini X1 PLUS voorwielmotor incl 11 AH accu €1649,-