Sparta

Sparta heeft voor iedereen een passende e-bike.


Sparta heeft 3 soorten e-bikes:
  1. Regular e-bikes.
  2. Urban e-bikes.
  3. Special e-bikes.
 

 

 

                                             Sparta M8i & Sparta M10i                                                         

  

Sparta heeft 3 Urban e-bikes:

Een e-bike saai? Dat hoeft zeker niet. Ben je op zoek naar een stoere/hippe e-bike?
Sparta urban e-bikes zijn geschikt voor kortere ritten, bijvoorbeeld naar de stad of naar school. 
Ga hip van A naar B.
De sparta transport e-bikes hebben een voorwielmotor en een E-motion systeem. Deze combinatie zorgt voor ervoor dat ze extra geschikt zijn voor korte ritten.
Dankzij de motor in het voorwiel valt het bijna niet op dat je een electrische fiets rijdt. En je hebt ook nog eens het gevoel dat je vooruit wordt getrokken. Nooit meer last van tegenwind dus.
Bij alle urban e-bikes zit de accu in de achterdrager. Deze accu is uitneembaar en zo dus overal oplaadbaar.

   
     Sparta Pick-up & Sparta Mojo & Sparta Lola Jo

 

 

Sparta E-Specials

Sparta heeft 2 special e-bikes; een voor moeders en een om makkelijk en veilig op en af te stappen.

Een gewone elektrische fiets is niet altijd geschikt voor kinderzitjes. Met de Sparta Amazone 4 Life hoef je je daar geen zorgen om te maken. 
Dit is een hippe elektrische stadsfiets die makkelijk om te bouwen is tot een handige moederfiets. Het stuur kan door een verlengstuk makkelijk naar voren verplaatst worden. Hierdoor is er genoeg ruimte voor een zitje. Ook de begagedrager kan gemakkelijk verlend worden. 
Daarnaast zorgen de twee potige standaard, jasbeschermers, stuurblokkering en dichte kettingkast voor extra veiligheid. Een fiets met een hoge instap kan soms lastig zijn. De Sparta Entree bied hiervoor een handige oplossing. Deze e-bike beschikt over een extra lage instap en 26 inch wielen. Zo is het op- en afstappen extra veilig en kom je makkelijker met je voeten bij de grond. 
Deze fiets beschikt over het comfortabele ION systeem en een voorwielmotor. Dit zorgt ervoor dat je vooruit getrokken wordt. Daarna is het bijna niet te merken dat het een elektrische fiets is door de geruisloze motor in het voorwiel.